top of page
Skærmbillede 2021-04-12 kl. 11.37.07.png

Dagpleje

Dagpleje på Solhøj Hundehotel

Kontakt

Skal jeres hund passes på hundepensionat? Eller vil I gerne høre mere om vores Hundehotel? Tøv ikke med at kontakte os på Facebook eller mail: hej@solhojhundehotel.dk

Brug for pasning?

Har I en travl uge foran jer? Eller måske trænger jeres hund til lidt ekstra stimulans og aktivitet? Så er vores hundedagpleje et ganske oplagt valg for jer og jeres hund.

På Solhøj Hundehotel tilbyder vi jer muligheden for, at glæde jeres kæledyr med en sjov og aktiverende dag i hundedagpleje, hvor den kan nyde andre hundes selskab og få løbet lidt af energien ud af benene.

Med plads til leg og sjov

På Solhøj Hundehotel er det jeres kæledyr og deres behov, som er i fokus. Det er derfor dem, der danner rammerne for, hvordan vi har indrettet os. Vi har store, hyggelige udendørsarealer med spændende underlag og ting, som giver plads til leg, bevægelse og stimulans.

Det vigtigste for os her på Solhøj Hundehotel er, at jeres hund får den bedste tid, når den er i dagpleje hos os. Og at den altid har lyst til at vende tilbage. Derfor kan I også vide jer helt sikre på, at jeres hund er i de bedste hænder her hos os.

bottom of page