top of page
Skærmbillede 2021-04-12 kl. 11.37.07.png

Ophold

Leg med pind på Solhøj Hundehotel

Kontakt

Skal jeres hund passes på hundepensionat? Eller vil I gerne høre mere om vores Hundehotel? Tøv ikke med at kontakte os på vores facebookside eller via mail: hej@solhojhundehotel.dk

Brug for pasning?

Skal Du på ferie? Til en fest i weekenden? Eller har I måske en travl uge foran jer? Så mangler I sikkert et ret opholdssted til jeres hund. Det er her, at vi på Solhøj Hundehotel står klar til at hjælpe jer.

Vi tilbyder pasningsmuligheder til jeres hund, hvis I skal væk hjemmefra. Og I kan være helt sikre på, at jeres hund får en fantastiske oplevelse og de bedste forhold for leg og velværd.

De bedste omgivelser for jeres hund

Det er de skønneste omgivelser, der danner rammerne for Solhøj Hundehotel. Her er det jeres kæledyr og deres velbefindende, der er i fokus. Derfor har vi også indrettet vores hundehotel med tanke på hundene. Vi har hyggelige udendørsområder med masser af plads til bevægelse og leg.

For os er det vigtigste, at jeres hund får den bedste tid muligt mens den er hos os. Derfor kan I også være helt sikre på, at jeres hund er i de bedste hænder.

bottom of page